Cinéma Canapé #1

Kids, Kijk

4 juni 2020

Cinema canapé – Gratis filmtickets // deze zijn ondertussen allemaal uitgedeeld. Maak opnieuw kans. Hou deze website en onze facebook in de gaten!

Tijdens de corona-periode steeg de schermpjestijd evenredig met het aantal besmettingen. Er is heel veel kwatsch om naar te kijken, maar wist je dat er ook een kwalitatief aanbod familiefilms online te vinden is? Je kan ze zo huren via https://www.lumiereseries.com/nl/cinema-bij-je-thuis

Wil je het uitproberen?

Wij delen om de twee weken 10 gratis filmvouchers uit. Een wedstrijdje? Nee, de pandemie is al vermoeiend genoeg. We houden het eenvoudig: stuur ons een mailtje, de eerste 10 kunnen we gelukkig maken. Te laat? Hou de pagina in het oog en binnen twee weken geven we opnieuw tickets weg:

Mail naar margriet[email protected] met vermelding van de film die je wil zien. De eerste tien krijgen een gratis vouchercode teruggestuurd.

WILLY OP DE ONBEKENDE PLANEET 6+ //Eric Tosti- FR2019 //animatie – Nederlands gesproken  // 

Wanneer het ruimteschip van Willy en zijn ouders in een asteroïderegen terechtkomt, weten ze maar op het nippertje te ontsnappen in twee kleine reddingscapsules. De capsule met zijn ouders vliegt echter een heel andere kant uit, waardoor Willy samen met zijn robot Buck helemaal alleen terecht komt op een onbekende planeet. Samen met het vreemde wezentje Flash gaan ze op verkenning op de wonderlijke planeet en moeten ze overleven tot een reddingsmissie hen vindt.

Franse animatiefilm op maat van de kleine ontdekkingsreiziger.

CLUB VAN DE LELIJKE KINDEREN 9+ // Jonathan Elbers – NL 2019 – Nederlands gesproken // 

https://www.youtube.com/watch?v=i0QQUCTFees

Paul wordt samen met honderden andere kinderen naar een kamp gestuurd omdat ze te lelijk zouden zijn. President Isimo wil namelijk geen lelijke mensen meer in zijn land zien. Paul kan gelukkig ontsnappen en richt samen met Sara ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Ze gaan de strijd aan met de president en proberen de andere kinderen te bevrijden.

Spannende avonturenfilm op tienermaat “Reken maar dat uw kinderen zullen meeleven met de kleine guerrillero.” ★★★ – HUMO